Իշխանով ապուր` հոնով - Ձկնեղենով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.36.35
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 3
ՀՅՈՒՐԵՐ 3
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Իշխանով ապուր` հոնով
31.01.2011, 23.59.44
Պատրաստման եղանակը
Փորոտիքը հեռացրած և մաքրած իշխանը դնել կաթսայի մեջ, վրան լցնել սառը ջուր, աղ, մաքրած մաղադանոս, գլուխ սոխ և եփել թույլ կրակի վրա` 10-15 րոպե: Ձուկը հանել, իսկ արգանակի մեջ լցնել կորիզահան արված հոն, բրինձ, ծեծած ընկույզ և եռացնել: Ապուրը մատուցել վրան թարխուն շաղ տված: Խաշած ձուկը մատուցել ափսեի մեջ:

Պարունակություն :
 150 գ. ձկան համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 30 գ. բրինձ, 10 գ. մաղադանոսի արմատ, 15 գ. չորացրած հոն, 15 գ. ընկույզ, աղ, համեմ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 254 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz