Շաբաթ, 27.04.2024, 02.09.13
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Իշխանը` իր ջրով
21.02.2011, 10.05.52
Պատրաստման եղանակը :
Պատրաստի իշխանը լվանալ, 1-2 շարքով դնել նախապես կարագ քսած կաթսայի մեջ: Ձկան վերևում դնել կարագի կտորներ, մի քիչ ջուր լցնել, ծածկել կաթսան և ձուկը խաշել թույլ կրակի վրա` 15-18 րոպե: Պատրաստի ձուկը դնել ափսեի մեջ, վրան լցնել ձկան ջուրը, զարդարել կիտրոնով ու թարխունով:

Պարունակություն :
200 գ իշխանի համար վերցնել 50 գ. ջուր, 10 գ. կիտրոն, 40 գ. կարագ, 40 գ. թարխուն, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 789 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz