Ուրբաթ, 26.04.2024, 03.38.17
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Իշխանը լավաշի մեջ
21.02.2011, 22.26.19
Պատրաստման եղանակը :
Կաթսայի տակ կարագ քսել, դնել լավաշ, իսկ վրան մշակված, աղով ու պղպեղով համեմված, չափաբաժնով կտրած իշխանի կտորները: Եթե ձուկը փոքր է, այն դնում են ամբողջական: Ձկան վրա թարխուն և համեմ դնել, ծածկել լավաշով: Կաթսան ամուր փակել և ձուկը շոգեխաշել թույլ կրակի վրա: Իշխանը մատուցել լավաշով փաթաթած:

Պարունակություն :
150 գ. իշխանի համար վերցնել 250 գ, լավաշ, 80 գ. թարխուն և համեմ, 35 գ. կարագ. աղ և պղպեղ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1761 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz