Ուրբաթ, 19.04.2024, 02.00.14
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Քիչ ջրով խաշած սիգ
27.07.2011, 15.14.13
Պատրաստման եղանակը:Պատրաստի սիգի մեջքի վրա կտրվածք անել (4-5 կտրվածք` միջին չափի ձկան համար), օղակաձև ծալելով դնել կաթսայի մեջ: Վրան տաք ջուր լցնել` 0.3 լիտր 1 կգ. ձկան համար, ավելացնել համեմունքներ և խաշել փակած ամանի մեջ:
Պարունակություն :200 գ. ձկան համար վերցնել 5 գ. գլուխ սոխ, նեխուր, դափնու տերև, պղպեղ, աղն ըստ ճաշակի:

Добавил: Arocom |
Просмотров: 1503 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz