Չորեքշաբթի, 23.09.2020, 09.48.05
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Ձվով տապակած կողակ "
03.08.2011, 17.16.45
Պատրաստման եղանակը :
Եփելու համար պատրաստի կողակը կտրել կտորներով, աղ անել, թաթախել ձվի, հետո ալյուրի մեջ, այնուհետև տապակել ձեթով: Մատուցել տապակած կարտոֆիլով ու թարխունի տերևներով:

Պարունակություն :
200 գ. կողակի համար վերցնել 100 գ. կարտոֆիլ, 20 գ. յուղ, 10 գ. ալյուր, 1/4 ձու, աղ, թարխուն` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1293 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz