" Իշխանը ձվով " - Ձկնեղենով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.37.13
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Իշխանը ձվով "
19.05.2011, 12.31.24
Պատրաստման եղանակը :
Փորոտիքից մաքրած, լվացած իշխանը տափակացնել (առանց մեջքը կտրելու) և երկու կողմից տապակել յուղով` մինչև դառնա ոսկեգույն: Տապակած ձկան վրա լցնել հարած ձու և ձկով տապակը դնել ջեռոցի մեջ` 3-5 րոպե: Իշխանը մատուցել հենց այդ տապակով` վրան թարխուն ցանած: Պատրաստի ձուկը կարելի է զարդարել ակնիկով և թարխունով:
Պարունակություն :
200 գ. իշխանի համար վերցնել 20 գ հալած յուղ, 1 ձու, աղ, պղպեղ, թարխուն` ըստ ճաշակի:
Добавил: Arocom |
Просмотров: 455 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz