" Ջեռոցում եփած իշխան " - Ձկնեղենով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.38.16
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Ջեռոցում եփած իշխան "
19.05.2011, 12.45.00
Պատրաստման եղանակը :
Իշխանը մաքրել, փորը կտրել, հեռացնել փորոտիքը, լվանալ և տափակեցնել` առանց մեջքը կտրելու: Պատրաստի ձուկը դնել յուղ քսած տապակի մեջ, աղ անել, կարագ քսել, լցնել կարմիր պղպեղ, մանրացրած կանաչ սոխ ու թարխուն և 18-20 րոպե դնել ջեռոցի մեջ: Պատրաստի իշխանը մատուցել ափսեով, զարդարել թարխունի տերևներով և մանր կտրատած կանաչ սոխով:
Պարունակություն :
250 գ. իշխանի համար վերցնել 10 գ. կարագ, 25 գ. կանաչ սոխ, աղ, կարմիր պղպեղ, թարխուն` ըստ ճաշակի:
Добавил: Arocom |
Просмотров: 917 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz