Շաբաթ, 27.04.2024, 01.32.36
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Կարտոֆիլով իշխան "
19.05.2011, 12.23.36
Պատրաստման եղանակը :
Մշակված իշխանը լվանալ, տափակացնել, լայնակի կտրել կտորներով, աղ անել, թաթախել ալյուրի մեջ և երկու կողմից տապակել յուղով` մինչև ոսկեգույն դառնա: Առանձին տապակել կտորներով կտրատած կարտոֆիլ: Իշխանը մատուցել ափսեի մեջ` տապակած կարտոֆիլով, զարդարել մաղադանոսի տերևներով: Առանձին մատուցել կիտրոն:
Պարունակություն :
 200 գ. իշխանի համար վերցնել 150 գ. կարտոֆիլ, 6 գ. ալյուր, 26 գ. հալած յուղ, 15 գ. կիտրոն, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Arocom |
Просмотров: 1006 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz