ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
" Կուտապ "
|
19.05.2011, 12.46.59 |
Պատրաստման եղանակը :
| Մշակված ձուկը մաքրել փորոտիքից` առանց փորը բացելու (խռիկները հեռացնելուց հետո բացված անցքով), իսկ հետո լվանալ և աղ անել: Ձուկը լցոնել խաշած բրինձով, համեմված յուղով, չամիչով ու կոճապղպեղով: Պատրաստի ձուկը օղակաձև ծալել` պոչի լողակը մտցնելով ներքևի ծնոտի մեջ, այնուհետև դնել յուղ քսած և սուխարի շաղ տված տապակի մեջ և եփել ջեռոցում: Իշխանը մատուցել ափսեով, զարդարել մաղադանոսի տերևներով:
| Պարունակություն :
| 250 գ. իշխանի համար վերցնել 20 գ. բրինձ, 20 գ. յուղ, 15 գ. չամիչ, 0.1 գ. կոճապղպեղ, աղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Arocom |
|
Просмотров: 1310
| Рейтинг: 1.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |