" Կուտապ " - Ձկնեղենով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.31.08
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 7
ՀՅՈՒՐԵՐ 7
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Կուտապ "
19.05.2011, 12.46.59
Պատրաստման եղանակը :
Մշակված ձուկը մաքրել փորոտիքից` առանց փորը բացելու (խռիկները հեռացնելուց հետո բացված անցքով), իսկ հետո լվանալ և աղ անել: Ձուկը լցոնել խաշած բրինձով, համեմված յուղով, չամիչով ու կոճապղպեղով: Պատրաստի ձուկը օղակաձև ծալել` պոչի լողակը մտցնելով ներքևի ծնոտի մեջ, այնուհետև դնել յուղ քսած և սուխարի շաղ տված տապակի մեջ և եփել ջեռոցում: Իշխանը մատուցել ափսեով, զարդարել մաղադանոսի տերևներով:
Պարունակություն :
 250 գ. իշխանի համար վերցնել 20 գ. բրինձ, 20 գ. յուղ, 15 գ. չամիչ, 0.1 գ. կոճապղպեղ, աղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Arocom |
Просмотров: 589 | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz