" Քիչ ջրով խաշած սիգ " - Ձկնեղենով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.34.47
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Քիչ ջրով խաշած սիգ "
08.06.2011, 00.35.00
Պատրաստման եղանակը :
Պատրաստի սիգի մեջքի վրա կտրվածք անել (4-5 կտրվածք` միջին չափի ձկան համար), օղակաձև ծալելով դնել կաթսայի մեջ: Վրան տաք ջուր լցնել` 0.3 լիտր 1 կգ. ձկան համար, ավելացնել համեմունքներ և խաշել փակած ամանի մեջ:

Պարունակություն :
200 գ. ձկան համար վերցնել 5 գ. գլուխ սոխ, նեխուր, դափնու տերև, պղպեղ, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 443 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz