ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
" Սիգը բանջարեղենով "
|
03.08.2011, 14.56.37 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ձուկը մաքրել, փորոտիքը թափել, կտրել գլուխն ու պոչը և խաշել: Գլխով ու պոչով պատրաստել արգանակ և քամել: Գազարը և գլուխ սոխը մանր կտրատել, տապակել յուղով, հետո ավելացնել տոմատ և նորից տապակել 5-7 րոպե: Բոված ալյուրը խառնելով լուծել արգանակի հետ, ավելացնել պատրաստի բանջարեղենը, ծեծած սխտոր, աղ, պղպեղ և եփել: Խաշած ձկան վրա լցնել պատրաստի սոուսը և նորից եփել: Սիգը մատուցել ափսեով` վրան մաղադանոս ցանած:
| Պարունակություն :
| 200 գ. սիգի համար վերցնել 20 գ. գազար, 20 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. տոմատ, 15 գ. հալած յուղ, 3 գ. ալյուր, 2 գ. սխտոր, 100 գ. ձկան արգանակ, աղ, հատիկով պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1212
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |