" Տապակած կողակ " - Ձկնեղենով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Չորեքշաբթի, 29.03.2017, 14.12.10
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 6
ՀՅՈՒՐԵՐ 6
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Տապակած կողակ "
03.08.2011, 15.31.08
Պատրաստման եղանակը :
Ձուկը մաքրել, փորոտիքը հեռացնել, կտրել չափաբաժիններով, համեմել աղով ու պղպեղով և երկու կողմից տապակել ձեթի մեջ: Մատուցելիս վրան ցանել թարխունի և համեմի տերևներ: Որպես խավարտ մատուցել կտորներով կտրատած տապակած կարտոֆիլ:

Պարունակություն :
200 գ. կողակի համար վերցնել 20 գ. արևածաղկի ձեթ, 200 գ. կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ, թարխուն և համեմ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 541 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2017
Сделать бесплатный сайт с uCoz