ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
" Խաշած կողակ "
|
03.08.2011, 17.18.41 |
Պատրաստման եղանակը :
| Կաթսայի տակ դնել մետաղյա ճաղեր կամ ձող և լցնել այնքան եռման ջուր, որ ծածկի ճաղերին: Ձուկը մաքրել թեփուկներից ու խռիկներից, լվանալ, փորի կողմից աղ ցանել, կտորներով կտրել և դնել մետաղաճաղերի վրա: Ձկան վրա, ամբողջ տարածքով, դնել կլոր կտրած գազար ու գլուխ սոխ, ավելացնել հատիկով պղպեղ, թարխուն, աղ անել և դնել կրակի վրա: Եռալուց 15-20 րոպե անց կաթսան վերցնել կրակից, ձուկը մի քանի րոպե թողնել մեջը` առանց կափարիչը բացելու, հետո հանել: Զարդարել մաղադանոսով: Որպես խավարտ փլավ մատուցել:
| Պարունակություն :
| 190 գ. կողակի համար վերցնել 40 գ. բրինձ (փլավի համար), 30 գ. գազար կամ սոխ, աղ, պղպեղ, կանաչի ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1659
| Рейтинг: 1.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |