Շաբաթ, 20.04.2024, 02.06.14
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Խաշած կողակ "
03.08.2011, 17.18.41
Պատրաստման եղանակը :
Կաթսայի տակ դնել մետաղյա ճաղեր կամ ձող և լցնել այնքան եռման ջուր, որ ծածկի ճաղերին: Ձուկը մաքրել թեփուկներից ու խռիկներից, լվանալ, փորի կողմից աղ ցանել, կտորներով կտրել և դնել մետաղաճաղերի վրա: Ձկան վրա, ամբողջ տարածքով, դնել կլոր կտրած գազար ու գլուխ սոխ, ավելացնել հատիկով պղպեղ, թարխուն, աղ անել և դնել կրակի վրա: Եռալուց 15-20 րոպե անց կաթսան վերցնել կրակից, ձուկը մի քանի րոպե թողնել մեջը` առանց կափարիչը բացելու, հետո հանել: Զարդարել մաղադանոսով: Որպես խավարտ փլավ մատուցել:

Պարունակություն :
 190 գ. կողակի համար վերցնել 40 գ. բրինձ (փլավի համար), 30 գ. գազար կամ սոխ, աղ, պղպեղ, կանաչի ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1659 | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz