Տապակած կարմրախայտ - Ձկնեղենով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.30.10
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 7
ՀՅՈՒՐԵՐ 7
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Տապակած կարմրախայտ
03.08.2011, 15.08.27
Պատրաստման եղանակը :
Ընտրել միահավասար ձկներ, փորոտիքը մաքրել, լվանալ, աղ անել, թաթախել ալյուրի մեջ և երկու կողմից յուղով տապակել յուղի մեջ` մինչև ոսկեգույն երանգ ստանա: Կարմրախայտը մատուցել ափսեով, զարդարել մաղադանոսի տերևներով ու կիտրոնի կտորներով, կիտրոնը կարելի է փոխարինել թթու դրած վարունգով:

Պարունակություն :
250 գ. կարմրախայտի համար վերցնել 30 գ. հալած յուղ, 10 գ. կիտրոն, 10 գ. ալյուր, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 620 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz