Հինգշաբթի, 25.04.2024, 14.36.54
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Հավի մսով ապուրներ

Հավով ապուր` կարտոֆիլով ու բրնձով
31.01.2011, 13.56.07
Պատրաստման եղանակը :
Ապուրը պատրաստում են ինչպես կարտոֆիլով ապուրը (Նայել նախորդ բաղադրատոմսը)` ավելացնելով միայն բրինձը, իսկ վերջում` թրջած հոնը: Պատրաստի ապուրի մեջ մատուցելուց անմիջապես առաջ լցնել հարած ձու: Բրնձով ապուրը կարելի է նաև պատրաստել ոչխարի մսով: Ապուրը մատուցել վրան համեմ ցանած:

Պարունակություն 
150 գ. հավի մսի համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 1/2 ձու, 10 գ. հալած յուղ, 10 գ. չորացրած հոն, 25 գ. բրինձ, 100 գ. կարտոֆիլ, աղ, համեմ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1855 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz