ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Հավով ապուր մսագնդիկներով " Արգանակ "
|
31.01.2011, 13.27.49 |
Պատրաստման եղանակը :
| Սոխով և գազարով հավի արգանակ պատրաստել: Միսը երկու անգամ աղալ մսաղացով, ավելացնել թերեփ բրինձ, սոխեռած, համեմ, աղ, պղպեղ, լավ խառնել, խճողակով ոչ մեծ գնդիկներ պատրաստել, որոնք հետո եփել արգանակի մեջ: Առանձին ամանի մեջ հարել ձվի դեղնուցը, ավելացնել կիտրոնի հյութ և լավ խառնել: Պատրաստի դեղնուցը լցնել ապուրի մեջ, խառնելով տաքացնել, բայց չեռացնել, քանի որ դեղնուցը կգնդվի: Ապուրը մատուցելիս վրան մաղադանոս շաղ տալ:
| Պարունակություն
| 500 գ. արգանակի համար վերցնել 170 գ. հավի միս, 20 գ. գազար, 25 գ. գլուխ սոխ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: 125 գ. մսի խճողակի համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. յուղ, 5 գ. բրինձ, 1/2 ձու, 15 գ. կիտրոն, աղ, պղպեղ, համեմ` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1113
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |