ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Դդումով և կոլոլակով ապուր
|
27.01.2011, 16.17.57 |
Պատրաստման եղանակը :
| Տավարի միսը առանձնացնել ոսկորից, աղալ մսաղացով: Մսին ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մանր կտրատած սոխ և կանաչի (կարելի է նաև չորացրած), խառնել և ստացված զանգվածից ընկույզի մեծության գնդիկներ պատրաստել: Դդումի կեղևը և սերմերը հեռացնել, կտրել խորանարդիկներով՝ մսագնդիկների մեծության: Ոսկորներից արգանակ պատրաստել, քամել, դնել կրակի վրա, մեջը լցնել դդումի կտրած կտորները: Հետո ավելացնել մսագնդիկները, սոխեռած, թարմ թարխունի տերևներ, աղ և շարունակել տապակել մինչև դդումը և մսագնդիկները եփվեն:
| Պարունակություն
| 125 գ. մսի համար վերցնել 160 գ. դդում, 35 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. հալած յուղ, կես ձու, աղ, կանաչի, պղպեղն ըստ ճաշակի:. |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1516
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |