Դդումով և կոլոլակով ապուր - Կոլոլակ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Չորեքշաբթի, 07.12.2016, 00.44.00
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Կոլոլակ

Դդումով և կոլոլակով ապուր
27.01.2011, 16.17.57
Պատրաստման եղանակը :
 Տավարի միսը առանձնացնել ոսկորից, աղալ մսաղացով: Մսին ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մանր կտրատած սոխ և կանաչի (կարելի է նաև չորացրած), խառնել և ստացված զանգվածից ընկույզի մեծության գնդիկներ պատրաստել: Դդումի կեղևը և սերմերը հեռացնել, կտրել խորանարդիկներով՝ մսագնդիկների մեծության: Ոսկորներից արգանակ պատրաստել, քամել, դնել կրակի վրա, մեջը լցնել դդումի կտրած կտորները: Հետո ավելացնել մսագնդիկները, սոխեռած, թարմ թարխունի տերևներ, աղ և շարունակել տապակել մինչև դդումը և մսագնդիկները եփվեն:
Պարունակություն 
125 գ. մսի համար վերցնել 160 գ. դդում, 35 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. հալած յուղ, կես ձու, աղ, կանաչի, պղպեղն ըստ ճաշակի:.
Добавил: Aro |
Просмотров: 835 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz