Լցոնած կոլոլակ - Կոլոլակ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.30.47
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 7
ՀՅՈՒՐԵՐ 7
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Կոլոլակ

Լցոնած կոլոլակ
27.01.2011, 16.20.43
Պատրաստման եղանակը :
Ազդրամիսը առանձնացնել ոսկորներից: Ոսկերներով արգանակ պատրաստել և սառեցնել: Միսը երկու անգամ անցկացնել մսաղացով, ավելացնել խաշած ձավար, հում ձու, աղ, պղպեղ և 10 րոպե խփել, մինչև դառնա միատարր զանգված: Խճողակով պատրաստել հավի ձվի մեծության գնդիկներ: Առանձին պատրաստել միջուկը: Բրինձը ջոկել և թույլ եփել: Բրինձը, սոխեռածը, մանր կտրատած մաղաղդանոսը, աղը, պղպեղը լավ խառնել: Պատրաստված գնդիկների մեջ փոսիկներ անել, լցոնել խճողակով և դրանց տալ նախկին տեսքը: Քամած արգանակի մեջ լցնել մեծ կտորներով կտրատած կարտոֆիլ, սոխեռած, տոմատ և եփել: Այնուհետև ապուրի մեջ լցնել մսագնդիկները և եփել այնքան մինչև գնդիկները բարձրանան ջրի երեսին: Ապուրը մատուցել վրան մանր կտրատած մաղադանոս շաղ տված:
Պարունակություն :125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 10 գ. ձավար, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. հալած յուղ, 12 ձու, 10 գ. տոմատ, 100 գ. կարտոֆիլ, 10 գ. բրինձ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 784 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz