ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Մրգերով մսապուր
|
27.01.2011, 13.17.37 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոչխարի յուղոտ մսի ղկտորները դնել յուղ քսած կաթսայի մեջ, ավելացնել խորանարդաձև կտրած գլուխ սոխ, մի քիչ ջուր լցնել (20 գ. 1 բաժնին), փակել կաթսան և միսը խաշել 15-20 րոպե, հետո ավելացնել շերտերով կտրած քաղցր խնձոր, չորացրած սալոր, շոգեխաշել մինչև մրգերը եփվեն: Հետո կաթսայի մեջ լցնել ջուր (500 գ.1 բաժնին), ավելացնել ալյուրի հետ տապակած տոմոտ, շաքար և շարունակել եփել:
| Պարունակություն :
| 135 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 80 գ. խնձոր կամ սերկևիլ, 60 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. չորացրած սալոր, 10 գ. տոմատ, 3 գ. ալյուր, 3 գ. շաքար, աղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 878
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |