Մրգերով մսապուր - Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.39.04
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

Մրգերով մսապուր
27.01.2011, 13.17.37
Պատրաստման եղանակը :
Ոչխարի յուղոտ մսի ղկտորները դնել յուղ քսած կաթսայի մեջ, ավելացնել խորանարդաձև կտրած գլուխ սոխ, մի քիչ ջուր լցնել (20 գ. 1 բաժնին), փակել կաթսան և միսը խաշել 15-20 րոպե, հետո ավելացնել շերտերով կտրած քաղցր խնձոր, չորացրած սալոր, շոգեխաշել մինչև մրգերը եփվեն: Հետո կաթսայի մեջ լցնել ջուր (500 գ.1 բաժնին), ավելացնել ալյուրի հետ տապակած տոմոտ, շաքար և շարունակել եփել:
Պարունակություն :
135 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 80 գ. խնձոր կամ սերկևիլ, 60 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. չորացրած սալոր, 10 գ. տոմատ, 3 գ. ալյուր, 3 գ. շաքար, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 294 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz