Ոչխարի մսով և թարխունով ապուր - Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.34.14
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

Ոչխարի մսով և թարխունով ապուր
27.01.2011, 16.07.03
Պատրաստման եղանակը :
Ոչխարի կրծքամիսը 30-40 գ-ի չափով կտրել, լցնել կաթսայի մեջ, վրան ջուր լցնել և եփել՝ ժամանակ առ ժամանակ քաֆը հեռացնելով: Քամած արգանակի մեջ լցնել խաշած մսի կտորները, կլպած ու կտրատած կարտոֆիլը, սոխեռածը, կտրատած թարխուն, աղ, պղպեղ և ապուրը եփել, մինչև կարտոֆիլը պատրաստ լինի:
Պարունակություն :
125 գ. գառան մսի համար վերցնել, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. կարագ, 50 գ. թարխուն, 100 գ. կարտոֆիլ, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 357 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz