ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
" Ձմեռային " բոզբաշ
|
27.01.2011, 12.38.03 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոչխարի կրծքամիսը կտրել 30-40 գ-ոց կտորներով, եփել արգանակ և սառեցնել: Առանձին կաթսայի մեջ լցնել ջոկած, լվացած ոլոռ, վրան սառը ջուր լցնել և եփել: Ոլոռով եփված կաթսայի մեջ լցնել եփած մսի կտորները, վրան լցնել քամած արգանակը, սոխեռած, տոմատ, մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, չորացրած ծիրանաչիր, կանաչի, աղ, պղպեղ, ծածկել կաթսան կափարիչով և եփել 10-15 րոպե:
| Պարունակություն
| 125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 50 գ. ոլոռ, 10 գ. կարտոֆիլ, 10 գ. ծիրանաչիր, 25 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. տոմատ, 10 գ. կարագ, աղ, կարմիր պղպեղ, չորացրած կանաչին ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 847
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |