" Ձմեռային " բոզբաշ - Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.26.06
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

" Ձմեռային " բոզբաշ
27.01.2011, 12.38.03
Պատրաստման եղանակը :
Ոչխարի կրծքամիսը կտրել 30-40 գ-ոց կտորներով, եփել արգանակ և սառեցնել: Առանձին կաթսայի մեջ լցնել ջոկած, լվացած ոլոռ, վրան սառը ջուր լցնել և եփել: Ոլոռով եփված կաթսայի մեջ լցնել եփած մսի կտորները, վրան լցնել քամած արգանակը, սոխեռած, տոմատ, մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, չորացրած ծիրանաչիր, կանաչի, աղ, պղպեղ, ծածկել կաթսան կափարիչով և եփել 10-15 րոպե:
Պարունակություն
 125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 50 գ. ոլոռ, 10 գ. կարտոֆիլ, 10 գ. ծիրանաչիր, 25 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. տոմատ, 10 գ. կարագ, աղ, կարմիր պղպեղ, չորացրած կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 372 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz