" Սիսիանի " բոզբաշ - Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.19.01
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 3
ՀՅՈՒՐԵՐ 3
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

" Սիսիանի " բոզբաշ
27.01.2011, 12.32.44
Պատրաստման եղանակը :
Ոչխաքրի կրծքամիսը կտրել 50-60 գ. կտորներով, լցնել կաթսայի մեջ, վրան ջուր լցնել և միսը թեթևակի եփել՝ ժամանակ առ ժամանակ քաֆը հեռացնելով: Արգանակը սառեցնել, միսը լցնել տաքացրած յուղով կաթսայի մեջ, ավելացնել տոմատով պատրաստած սոխեռած, ալյուրը բովել, և խառնել: Դրանից հետո լցնել արգանակը, խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլ, լվացած թթու սալոր, աղ, պղպեղ, կանաչի և եփել:
Պարունակություն :
125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 160 գ. կարտոֆիլ, 3 գ. ալյուր, 25 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. տոմոտ, 25 գ. թարմ, թթու սալոր (ալուչա), աղ, պղպեղ, խառը կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 461 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz