Ուրբաթ, 26.04.2024, 10.25.25
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Պահածոներ

Բազուկով թթու
17.08.2013, 21.54.35

Բաղադրությունը

10 կգ բազուկ,
սխտոր,
սամիթ, 
աղաջուր

Պատրաստման եղանակները

10 կգ միջին չափսի կարմիր դալար բազուկը մաքրել, լվանալ: Գցել եռման ջրի մեջ, 10 րոպե խաշել, թողնել որ սառչի: Հետո խաշած բազուկները դասավորել կավե ամանի մեջ, ցանկության դեպքում շերտ-շերտ դնել կծու կանաչ պղպեղ (1 կգ), մաքրած սխտոր (մոտ 500 գր.), սամիթ (1 կապ), վերջում լցնել նախապես պատրաստած աղաջուր (7 լ. ջրին մոտ 1,5 թեյի բաժակ աղ): Պահել զով տեղ 15-20 օր:

Добавил: Aro |
Просмотров: 1393 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz