Այս ամենը անվճար է
Դդմիկով և նարնջով մուրաբա
|
17.08.2013, 22.06.04 |
| Բաղադրությունը1 կգ մաքրած դդմիկ (կոբաչկա), 1 կգ շաքարավազ, 1 հատ մեծ կիտրոն | Պատրաստման եղանակներըԴդմիկը մաքրել, հանել միջուկը, կտրատել մաքրած նարինջը, դնել էմալապատ թասայի մեջ, ցանել շաքարավազը, թողնել այդպես մնա ամբողջ գիշեր: Թասը դնել սալօջախին, եփել 15 րոպե` ընթացքում խառնելով: Այնուհետև վերցնել սալօջախից, թողնել սառչի, այնուհետև եռալուց հետո նորից եփել 15 րոպե` ընթացքում խառնելով: Սառելուց հետո լցնել բանկաները և փակել կապրոնե կապարիչով: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1331
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|