Հոնի Մուրաբա - Պահածոներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.32.15
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 8
ՀՅՈՒՐԵՐ 8
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Պահածոներ

Հոնի Մուրաբա
17.08.2013, 22.28.23


Բաղադրությունը

1 կգ. հոն,
1.5 կգ. շաքարավազ,
200 գ. ջուր:

Պատրաստման եղանակները

Անհրաժեշտ է ընտրել մուգ կարմիր, խոշոր հոն և լվանալ: Այնուհետև օշարակ պատրաստել, հոնը լցնել մեջը և 5-6 ժամ թողնել: Դրանից հետո եփել մինչև մուրաբայի լրիվ պատրաստ լինելը

Добавил: Aro |
Просмотров: 554 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz