Սև թթի մուրաբա - Պահածոներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.34.00
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Պահածոներ

Սև թթի մուրաբա
17.08.2013, 22.58.31

Բաղադրությունը

1 կգ սև թութ,
1.5 կգ. շաքարավազ,

Պատրաստման եղանակները

Սև թութը ընտրել, պոչերը հեռացնել, պտուղը լցնել տարայի մեջ, վրան շաքարավազ լցնել (նորմայի կեսը) և 5-6 հով տեղ դնել: Գոյացած հյութը դատարկել այլ տարայի մեջ, ավելացնել մնացած շաքարավազը, օշարակ եփել, թողնել մի քիչ հովանա:
Սև թութ լցնել պատրաստի օշարակի մեջ, տարան զգուշությամբ թափահարել , որպեսզի պտուղները ամբողջությամբ ընկղմվեն օշարակի մեջ: Մարմանդ կրակով եփել մինչև լրիվ պատրաստ լինի: Եփման ավարտին մոտ մուրաբայի երեսին գոյացած փրփուրը հավաքել:
Սառչելուց հետո մուրաբան լցնել ապակյա տարայի մեջ և փակել:

Добавил: Aro |
Просмотров: 655 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz