Պատրաստման եղանակները
Խմորի համար վերցնել բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և վերջում ավելացնել ալյուրը:
Այնուհետև խմորը կլորավուն բացել, վրան լոլիկի սոուսը քսել և ավելացնել
մնացաց բաղադրիչները (ինչպիսի հերթականությամբ դու կցանկանաք):
Եփել ջեռոցում 220 աստիճան ջերմությամբ 10 - 15 րոպե: | Բաղադրությունը
Խմորի համար`
250 գր. ալյուր,
2/3 ջուր,
1 ձու,
3 թգ. աղ,
4 թգ. շաքարավազ,
5 թգ. զեյթունի ձեթ,
1 թգ. դրոժ:
Միջուկի համար`
70 գր. լոլիկի սոուս,
120 գր. պանիր հոլանդական,
50 գր. վետչինա,
50 գր. լոլիկ,
30 գր. շամպինիոն,
20 գր. զեյթուն,
20 գր զեյթունի ձեթ, |