Չորեքշաբթի, 30.09.2020, 13.53.29
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Պիցցա

Իտալական Պիցցա:
14.12.2010, 17.23.17

Պատրաստման եղանակները

Խմորի համար վերցնել բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և վերջում ավելացնել ալյուրը:
Այնուհետև խմորը կլորավուն բացել, վրան լոլիկի սոուսը քսել և ավելացնել մնացաց բաղադրիչները (ինչպիսի հերթականությամբ դու կցանկանաք):
Եփել ջեռոցում 220 աստիճան ջերմությամբ 10 - 15 րոպե:

Բաղադրությունը

Խմորի համար`

250 գր. ալյուր,
2/3 ջուր,
1 ձու,
3 թգ. աղ,
4 թգ. շաքարավազ,
5 թգ. զեյթունի ձեթ,
1 թգ. դրոժ:

Միջուկի համար`

70 գր. լոլիկի սոուս,
120 գր. պանիր հոլանդական,
50 գր. վետչինա,
50 գր. լոլիկ,
30 գր. շամպինիոն,
20 գր. զեյթուն,
20 գր զեյթունի ձեթ,




Добавил: Arocom |
Просмотров: 2783 | Рейтинг: 4.4/5
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz