Ալայազով աղցան - Սառը ուտեստներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.23.34
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Ալայազով աղցան
26.01.2011, 19.07.53
Պատրաստման եղանակը :
Վերցնել ալայազը, հեռացնել վնասված տերևները, լավ լվանալ, լցնել կաթսայի մեջ, աղ անել, խաշել առանց ջուր լցնելու (իր հյութով), լցնել քամիչի մեջ, սառեցնել, հետո մանր կտրատել, լցնել աղցանամանի մեջ, վրան ցանել մանր կտրատած կանաչի: Առանձին մատուցել քացախ, ծեծած սխտոր և մածուն:
Պարունակություն :
 200 գ. ալայազի համար վերցնել 20 գ. քացախ, 1-2 գ, սխտոր, 50 գ. մածուն, աղ, խառը կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 489 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz