Այս ամենը անվճար է
Ավելուկով և սոխով աղցան
|
06.02.2011, 12.55.37 |
Պատրաստման եղանակը :
| Չորացրած ավելուկը լվանալ տաք ջրում, եփել աղաջրի մեջ, քամել մաղով, սառեցնել, մանր կտրատել: Առանձին ամանի մեջ ձեթով տապակել մանր կտրատած սոխը, վրան լցնել ավելուկը, պղպեղ, խառնել և շարունակել տապակել 5-8 րոպե: Մատուցել սառը վիճակում:
| Պարունակություն :
| 100 գ. չորացրած ավելուկի համար վերցնել 50 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. ձեթ, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1261
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|