Երկուշաբթի, 07.07.2025, 03.06.05
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ
ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Բակլայով աղցան
26.01.2011, 14.41.26
Պատրաստման եղանակը :
Վերցնել չհասունացած բակլաները, լավ լվանալ, բարակ կտրել, լցնել եռացող աղաջրի մեջ, եփել, քամել և սառեցնել: Պատրաստի բակլաները խառնել մանր կտրատած սոխի հետ, համեմել պղպեղով, վրան լցնել քացախի հետ խառնած ձեթ:
Պարունակություն :
250 գ. բակլայի համար վերցնել 25 գ. կանաչ սոխ, 15 գ. ձեթ, քացախ, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1122 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2025
Сделать бесплатный сайт с uCoz