Հինգշաբթի, 25.04.2024, 16.20.32
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Բոխիով աղցան
26.01.2011, 14.48.32
Պատրաստման եղանակը :
Բոխին լվանալ, լցնել եռեցրած աղաջրի մեջ, եփել, որից հետո քամիչով դնել սառը ջրի մեջ և թողնել 15-20 րոպե: Քամած բոխին լցնել աղցանամանի մեջ, վրան շաղ տալ համեմ և մաղադանոս, լցնել քացախ, աղ և առանձին մատուցել սխտորը:
Պարունակություն :
 150 գ. բոխու համար վերցնել 6 գ. սխտոր, համեմ և մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 979 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz