Հինգշաբթի, 25.04.2024, 08.00.34
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Ղանձիլով աղցան
26.01.2011, 14.45.10
Պատրաստման եղանակը :
Ղանձիլի ցողունները լվանալ, վրան եռացրած ջուր լցնել և սառեցնել, որից հետո լցնել եռացրած աղաջրի մեջ և հանել: Պատրաստի ցողունները քամել, սառեցնել, հետո լցնել աղցանամանի մեջ, վրան աղ և քացախ լցնել:
Պարունակություն 
 100 գ. ղանձիլի համար վերցնել 3 գ. աղ, քացախն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 815 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz