Այս ամենը անվճար է
Ղանձիլով աղցան
|
26.01.2011, 14.45.10 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ղանձիլի ցողունները լվանալ, վրան եռացրած ջուր լցնել և սառեցնել, որից հետո լցնել եռացրած աղաջրի մեջ և հանել: Պատրաստի ցողունները քամել, սառեցնել, հետո լցնել աղցանամանի մեջ, վրան աղ և քացախ լցնել:
| Պարունակություն
| 100 գ. ղանձիլի համար վերցնել 3 գ. աղ, քացախն ըստ ճաշակի:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 815
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|