Կանաչ լոբին ընկույզով - Սառը ուտեստներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.20.26
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 3
ՀՅՈՒՐԵՐ 3
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Կանաչ լոբին ընկույզով
26.01.2011, 16.05.50
Պատրաստման եղանակը :
 Ջոկած, լվացած և ծղոտաձև կտրած լոբիները լցնել աղաջրի մեջ, հետո լցնել աղցանամանի մեջ, ավելացնել աղ, պղպեղ ընկույզ, քացախ, վրան ցանել մանր կտրատած մաղադանոս ու խառնել:
Պարունակություն :
200 գ. լոբու համար վերցնել 25 գ. ընկույզ, քացախ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:

Добавил: Aro |
Просмотров: 880 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz