Հինգշաբթի, 09.05.2024, 02.05.00
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Կանաչ լոբով աղցան
26.01.2011, 14.37.47
Պատրաստման եղանակը :
Չհասունացած լոբիներից հեռացնել պտուղները, կտրել բարակ երկար շերտերով, լցնել եռացած աղաջրի մեջ և եփելուց հետո քամել: Լոբին լցնել աղցանամանի մեջ, վրան լցնել աղ և քացախ: Մանրացրած սխտորը մատուցել առանձին:
Պարունակություն
250 գ լոբու համար վերցնել 20 գ. քացախ, 20 գ. սխտոր, աղ, սև պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 3003 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz