Ուրբաթ, 26.04.2024, 19.06.29
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Կարմիր լոբով և հոնով պաշտետ
26.01.2011, 16.59.06
Պատրաստման եղանակը :
Նուշի վրա եռման ջուր լցնել, հեռացնել կեղևը, կտրատել: Չամիչը և չորացրած հոնը լվանալ, 15-20 րոպե թրջել: Հոնի կորիզները հեռացնել, քամիչով անցկացնել: Խաշած, քերիչով անցկացրած լոբին լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել հոնը, նուշը, չամիչը, աղ, վրան լցնել լոբու տաք հյութը (50 գ.) և 20-25 րոպե դնել թույլ կրակի վրա:
Պարունակություն :
 80 գ. կարմիր լոբու համար վերցնել 20 գ. չորացրած հոն, 10 գ. չամիչ, 15 գ. նուշ, 2 գ. աղ:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1747 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz