Չորեքշաբթի, 23.09.2020, 10.58.46
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Կարմիր լոբով կոլոլակներ
26.01.2011, 14.35.14
Պատրաստման եղանակը :
Խաշած և քերիչով անցկացրած կարմիր լոբուն ավելացնել ծեծած ընկույզ, մանր կտրատած գլուխ սոխ, կորիզահան արված, լվացած ու չորացրած հոն, աղ, պղպեղ, լոբու խաշած ջուրը (50 գ. 1 բաժնին) և լավ խառնել: Ստացված զանգվածից ընկույզի մեծության գնդիկներ պատրաստել, դնել ափսեի մեջ, վրան մանր կտրատած մաղադանոս ցանել:
Պարունակություն :
80 գ. կարմիր լոբու համար վերցնել 30 գ. ընկույզ, 25 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. չորացրած հոն, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 685 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz