Լցոնած պղպեղ - Սառը ուտեստներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.31.59
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 9
ՀՅՈՒՐԵՐ 9
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Լցոնած պղպեղ
26.01.2011, 18.59.19
Պատրաստման եղանակը :
Գազարը ձողաձև կտրել և թեթևակի տապակել ձեթի մեջ, ավելացնել մանր կտրատած սոխ և տապակել: Այնուհետև ավելացնել կլպած, կտորներով կտրատած լոլիկ և նորից տապակել 5-7 րոպե, հետո լցնել աղ, շաքարի փոշի, դարչին, մանր կտրատած մաղադանոս և թողնել սառի: Կանաչ պղպեղը լվանալ, մաքրել ցողունից ու սերմերից, լցնել եռացող աղաջրի մեջ՝ 2-3 րոպե: Պղպեղը լցոնել միջուկով, դասավորել նախապես ձեթ արված կաթսայի մեջ՝ 1-2 շարքով, մինչև կեսը ջուր լցնել, փակել կաթսան կափարիչով և շոգեխաշել ջեռոցում: Լցոնած պղպեղը դնել ափսեի մեջ և վրան մաղադանոս ցանել:
Պարունակություն :
500 գ. բուլղարական պղպեղի համար վերցնել 50 գ. գազար, 15 գ. գլուխ սոխ, 60 գ. լոլիկ, 25 գ. ձեթ, 3 գ. մաղադանոս, 2 գ. շաքարի փոշի, 0,5 գ. դարչին, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 725 | Рейтинг: 3.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz