ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Լցոնած պղպեղ
|
26.01.2011, 18.59.19 |
Պատրաստման եղանակը :
| Գազարը ձողաձև կտրել և թեթևակի տապակել ձեթի մեջ, ավելացնել մանր կտրատած սոխ և տապակել: Այնուհետև ավելացնել կլպած, կտորներով կտրատած լոլիկ և նորից տապակել 5-7 րոպե, հետո լցնել աղ, շաքարի փոշի, դարչին, մանր կտրատած մաղադանոս և թողնել սառի: Կանաչ պղպեղը լվանալ, մաքրել ցողունից ու սերմերից, լցնել եռացող աղաջրի մեջ՝ 2-3 րոպե: Պղպեղը լցոնել միջուկով, դասավորել նախապես ձեթ արված կաթսայի մեջ՝ 1-2 շարքով, մինչև կեսը ջուր լցնել, փակել կաթսան կափարիչով և շոգեխաշել ջեռոցում: Լցոնած պղպեղը դնել ափսեի մեջ և վրան մաղադանոս ցանել:
| Պարունակություն :
| 500 գ. բուլղարական պղպեղի համար վերցնել 50 գ. գազար, 15 գ. գլուխ սոխ, 60 գ. լոլիկ, 25 գ. ձեթ, 3 գ. մաղադանոս, 2 գ. շաքարի փոշի, 0,5 գ. դարչին, աղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 2532
| Рейтинг: 3.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |