Չորեքշաբթի, 30.09.2020, 12.53.14
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Մշոշ
26.01.2011, 18.40.55
Պատրաստման եղանակը :
Ոսպը լվանալ և եփել, ավելացնել աղ մանր կտրատած տապակած սոխ, ծեծած ընկույզ, լվացած ծիրանաչիր և եփել 10-15 րոպե` շարունակաբար խառնելով: Մատուցելիս վրան ցանել սև պղպեղ և մաղադանոս: Մատուցել ափսեով:
Պարունակություն :
80 գ. ոսպի համար վերցնել 20 գ. ձեթ, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. ծիրանաչիր, 15 գ. ընկույզ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1054 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz