ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Մսով ռուլետ
|
07.02.2011, 12.56.24 |
Պատրաստման եղանակը :
| Տավարի միսը մաքրել ջլերից և յուղերից և խփել անյքան, մինչև դառնա խմորանման զանգված: Դրանից հետո համեմել սև պղպեղով, աղով և շարունակել խփել: Երբ միսը կվերածվի միատարր, ձգվող զանգվածի, դնել տախտակի վրա` 1,5-2 սմ. շերտով: Շերտի վրա հերթականությամբ դնել պատրաստված դմակի կտորներ, կտրած սխտոր և ամբողջությամբ խաշած ձվի կեսը, համեմել աղով, կարմիր պղպեղով, փաթաթել ռուլետի նման և կապել բարակ թելով: Ռուլետը դնել սոտե պատրաստելու տապակի մեջ (նախապես կարագ քսած), վրան լցնել տոմատ և դնել ջեռոցի մեջ: Որպեսզի ռուլետը հավասարապես տապակվի, ամեն 10-15 րոպեն մեկ հարկավոր է այն շրջել և վրան արգանակ լցնել: Պատրաստի ռուլետը սառեցնել, կտրել կլորաշերտով, դնել ափսեի մեջ և զարդարել մաղադանոսով:
| Պարունակություն :
| 150 գ. տավարի մսի համար վերցնել 1 ձու, 20 գ. դմակ, 2 գ. սխտոր, 20 գ. տոմատ-պյուրե, աղ, սև և կարմիր պղպեղ, խառը կանաչին ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 2221
| Рейтинг: 5.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |