Չորեքշաբթի, 30.09.2020, 10.31.26
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Քերիչով անցկացրած սպիտակ լոբի
26.01.2011, 13.16.11
Պատրաստման եղանակը :
 Սպիտակ լոբին լվանալ, խաշել, սառեցնել և քերիչով անցկացնել: Նուշը թրջել տաք ջրի մեջ, հեռացնել կեղևը և մանր կտրատել: Քիշմիշի ցողունները հեռացնել և լվանալ: Պատրաստի լոբին լցնել նախապես կարագ քսած տապակի մեջ, ավելացնել նուշն ու քիշմիշը (1 բաժնին 50 գ.), լավ խառնել և դնել թույլ կրակի վրա` 10-15 րոպե: Հետո լցնել ափսեի մեջ, զարդարել կիտրոնի կտորներով ու կանաչու տերևներով:
Պարունակություն: 
80 գ. սպիտակ լոբու համար վերցնել 20 գ. քիշմիշ, 30 գ. նուշ, 30 գ. ձեթ, 15 գ. կիտրոն, աղ, կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 577 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz