Այս ամենը անվճար է
Քերիչով անցկացրած սպիտակ լոբի
|
26.01.2011, 13.16.11 |
Պատրաստման եղանակը :
| Սպիտակ լոբին լվանալ, խաշել, սառեցնել և քերիչով անցկացնել: Նուշը թրջել տաք ջրի մեջ, հեռացնել կեղևը և մանր կտրատել: Քիշմիշի ցողունները հեռացնել և լվանալ: Պատրաստի լոբին լցնել նախապես կարագ քսած տապակի մեջ, ավելացնել նուշն ու քիշմիշը (1 բաժնին 50 գ.), լավ խառնել և դնել թույլ կրակի վրա` 10-15 րոպե: Հետո լցնել ափսեի մեջ, զարդարել կիտրոնի կտորներով ու կանաչու տերևներով:
| Պարունակություն:
| 80 գ. սպիտակ լոբու համար վերցնել 20 գ. քիշմիշ, 30 գ. նուշ, 30 գ. ձեթ, 15 գ. կիտրոն, աղ, կանաչին ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 806
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|