ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Խաշած գառան միս
|
26.01.2011, 19.18.45 |
Պատրաստման եղանակը :
| Գառան չալաղաջը լվանալ, մաքրել, հեռացնել ջլերը և վրայի թաղանթը, ամբողջական կտորով դնել կաթսայի մեջ, վրան լցնել եռման ջուր (ջուրը պետք է ծածկի մսին): Կաթսայի կափարիչը լավ փակել և դնել ուժեղ կրակի վրա: Երբ արգանակը սկսի եփվել, քաֆը հեռացնել, ավելացնել աղ, դափնու տերև և շարունակել եփել թույլ կրակի վրա: Խաշած միսը կտրել կտորներով, դնել ափսեի մեջ, որից հետո զարդարել մաղադանոսով: Առանձին մատուցել խաշած կարտոֆիլ:
| Պարունակություն
| 150 գ. գառան մսի համար վերցնել 200 գ. կարտոֆիլ, մաղադանոս, դափնու տերև, աղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1151
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |