Այս ամենը անվճար է
Խաշած հավ
|
26.01.2011, 19.16.47 |
Պատրաստման եղանակը :
| Մշակված հավը դնել կաթսայի մեջ, լցնել սառը ջուր, այնպես, որ միսը ծածկի, փակել կաթսան, եփել թույլ կրակի վրա: Պատրաստի հավը հանել արգանակի միջից, բաժանել մասերի և դնել ափսեի մեջ` ամբողջական տեսք տալով: Եթե խաշած հավը պետք է մի որոշ ժամանակ պահել, ապա հարկավոր է այն փաթաթել խոնավ անձեռոցիկով և դնել սառը տեղ:
| Պարունակություն :
| Մեկ հավի կամ ճտի համար վերցնել մաղադանոս, աղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1655
| Рейтинг: 3.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|