Այս ամենը անվճար է
Մրգերով սնկապուր
|
03.02.2011, 11.30.35 |
Պատրաստման եղանակը :
| Սնկով արգանակ պատրաստել, քամել: Խաշած սնկերը մանր կտրատել, դրան ավելացնել սոխեռած, բոված ալյուր` արգանակի մեջ լուծված, լվացած դեղին սալոր (ալբուխար) կամ սև սալոր, չամիչ և եփել: Մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:
| Պարունակություն :
| 20 գ. չորացրած սնկի համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. հալած յուղ կամ կարագ, 3 գ. ալյուր, 15 գ. չամիչ, 45 գ. սև սալոր կամ ալբուխար (չորացրած), աղ, մաղդաանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 906
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|