Հինգշաբթի, 25.04.2024, 21.07.45
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սնկով ապուրներ

Մրգերով սնկապուր
03.02.2011, 11.30.35
Պատրաստման եղանակը :
Սնկով արգանակ պատրաստել, քամել: Խաշած սնկերը մանր կտրատել, դրան ավելացնել սոխեռած, բոված ալյուր` արգանակի մեջ լուծված, լվացած դեղին սալոր (ալբուխար) կամ սև սալոր, չամիչ և եփել: Մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:

Պարունակություն :
20 գ. չորացրած սնկի համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. հալած յուղ կամ կարագ, 3 գ. ալյուր, 15 գ. չամիչ, 45 գ. սև սալոր կամ ալբուխար (չորացրած), աղ, մաղդաանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 906 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz