Բրնձով ապուր բանջարեղենով - Տավարի մսով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.24.47
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Բրնձով ապուր բանջարեղենով
29.01.2011, 12.58.40
Պատրաստման եղանակը
Տավարի մսի (մանրացրած) կտորների վրա ջուր լցնել և եփել թույլ կրակի վրա, պարբերաբար քաֆը հեռացնել: Արգանակը քամել: Տաք քամած արգանակի մեջ լցնել մսի կտորները, ջոկած և լվացած բրինձ, կտրատած գազար, սոխեռած, մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ և եփել: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:

Պարունակություն
125 գ. տավարի մսի համար վերցնել: 20 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. գազար, 10 գ. հալած յուղ, 20 գ. բրինձ, 100 գ. կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 730 | Рейтинг: 3.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz