Այս ամենը անվճար է
Բրնձով ապուր բանջարեղենով
|
29.01.2011, 12.58.40 |
Պատրաստման եղանակը
| Տավարի մսի (մանրացրած) կտորների վրա ջուր լցնել և եփել թույլ կրակի վրա, պարբերաբար քաֆը հեռացնել: Արգանակը քամել: Տաք քամած արգանակի մեջ լցնել մսի կտորները, ջոկած և լվացած բրինձ, կտրատած գազար, սոխեռած, մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ և եփել: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:
| Պարունակություն
| 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել: 20 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. գազար, 10 գ. հալած յուղ, 20 գ. բրինձ, 100 գ. կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 2021
| Рейтинг: 3.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|