Չորեքշաբթի, 08.05.2024, 19.25.37
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Համեմված արգանակ
27.01.2011, 16.16.03
Պատրաստման եղանակը :
Ազդրամիսը անջատել ոսկորից, կտրել 40-50 գ. կտորներով: Ոսկորը մանրացնել փոքր կտորներով, լցնել կաթսայի մեջ և դնել ջեռոց: Այն հավասար տապակելու համար շարունակ խառնել: Երբ ոսկորները դառնան շագանակագույն, վրան եռման ջուր լցնել, ավելացնել կլպած և կլոր կտրած տապակած սոխ, գազար, մաղադանոսի արմատ, պրաս, սխտոր, աղ, նախապես կտրած միսը և դնել կրակի վրա: Երբ արգանակը սկսի եռալ, հեռացնել քաֆը և շարունակել եփել թույլ կրակի վրա: Պատրաստի միսը հանել արգանակի միջից: Արգանակը քամել մանր անցքով քամիչով կամ անձեռոցիկով:
Պարունակություն :
200 գ. մսի համար վերցնել 25 գ. գազար, 30 գ. գլուխ սոխ, 16 գ. մաղադանոսի արմատ, 16 գ. պրաս, 3 գ. սխտոր, աղն ըստ ճաշակի:

Добавил: Aro |
Просмотров: 997 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz