ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Համեմված արգանակ
|
27.01.2011, 16.16.03 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ազդրամիսը անջատել ոսկորից, կտրել 40-50 գ. կտորներով: Ոսկորը մանրացնել փոքր կտորներով, լցնել կաթսայի մեջ և դնել ջեռոց: Այն հավասար տապակելու համար շարունակ խառնել: Երբ ոսկորները դառնան շագանակագույն, վրան եռման ջուր լցնել, ավելացնել կլպած և կլոր կտրած տապակած սոխ, գազար, մաղադանոսի արմատ, պրաս, սխտոր, աղ, նախապես կտրած միսը և դնել կրակի վրա: Երբ արգանակը սկսի եռալ, հեռացնել քաֆը և շարունակել եփել թույլ կրակի վրա: Պատրաստի միսը հանել արգանակի միջից: Արգանակը քամել մանր անցքով քամիչով կամ անձեռոցիկով:
| Պարունակություն :
| 200 գ. մսի համար վերցնել 25 գ. գազար, 30 գ. գլուխ սոխ, 16 գ. մաղադանոսի արմատ, 16 գ. պրաս, 3 գ. սխտոր, աղն ըստ ճաշակի:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 997
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |