Ուրբաթ, 26.04.2024, 15.28.25
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Մսապուր ոսպով
27.01.2011, 21.00.23
Պատրաստման եղանակը :
Տավարի մսից պատրաստած արգանակը քամել, իսկ միսը կտրել կտորներով: Քամած արգանակի մեջ լցնել ջոկած և լվացած ոսպը, ավելացնել մսի կտորները, սոխեռած, մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ և եփել: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:
Պարունակություն :
125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 50 գ. ոսպ, 100 գ. կարտոֆիլ, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. հալած յուղ, աղ, պղպեղ և մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 933 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz