Այս ամենը անվճար է
Մսով ապուր ձավարով
|
29.01.2011, 12.48.56 |
Պատրաստման եղանակը :
| Պատրաստել մսով արգանակ: Եփելու ընթացքում մեջը լցնել չորս մասի բաժանած գազար և գլուխ սոխ: Պատրաստի արգանակը քամել: Նախօրոք թրջած ձավարը լցնել արգանակի մեջ և եփել, ապուրին ավելացնել չորացրած սալոր (ալուչա), աղ անել և եռացնել: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած: Միսը մատուցել առանձին:
| Պարունակություն :
| 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել: 30 գ. ձավար, 25 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. գազար, 10 գ. հալած յուղ, 10 գ. չորացրած սալոր, աղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1513
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|