Ուրբաթ, 26.04.2024, 15.52.59
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Մսով ապուր ձավարով
29.01.2011, 12.48.56
Պատրաստման եղանակը :
Պատրաստել մսով արգանակ: Եփելու ընթացքում մեջը լցնել չորս մասի բաժանած գազար և գլուխ սոխ: Պատրաստի արգանակը քամել: Նախօրոք թրջած ձավարը լցնել արգանակի մեջ և եփել, ապուրին ավելացնել չորացրած սալոր (ալուչա), աղ անել և եռացնել: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած: Միսը մատուցել առանձին:

Պարունակություն :
125 գ. տավարի մսի համար վերցնել: 30 գ. ձավար, 25 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. գազար, 10 գ. հալած յուղ, 10 գ. չորացրած սալոր, աղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1513 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz