" Ֆլոլ " - Տավարի մսով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.25.24
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

" Ֆլոլ "
29.01.2011, 14.05.10
Պատրաստման եղանակը
Վարսակի ալյուրը (կարելի է նաև ցորենի) լավ խառնել խաշած մանրաձավարի հետ, ավելացնել1/2 բաժակ ջուր, հունցել խմոր և բաժանել փոքր գնդիկների (ֆլոլ)` բալի մեծության: Տավարի տաք մսաջրի մեջ լցնել մանր կտրատած և տապակած սոխ, տոմատ, մեծ-մեծ կտրած սպանախ, աղ, պղպեղ և եփել 10 րոպե: Այնուհետև արգանակի մեջ լցնել ֆլոլը, եփել այնքան, մինչև գնդիկները բարձրանան ապուրի երեսին:

Պարունակություն
 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 50 գ. վարսակի կամ ցորենի ալյուր, 20 գ. մանրաձավար, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. հալած յուղ, 100 գ. սպանախ, 15 գ. տոմատ, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 304 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz