ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
" Ֆլոլ "
|
29.01.2011, 14.05.10 |
Պատրաստման եղանակը
| Վարսակի ալյուրը (կարելի է նաև ցորենի) լավ խառնել խաշած մանրաձավարի հետ, ավելացնել1/2 բաժակ ջուր, հունցել խմոր և բաժանել փոքր գնդիկների (ֆլոլ)` բալի մեծության: Տավարի տաք մսաջրի մեջ լցնել մանր կտրատած և տապակած սոխ, տոմատ, մեծ-մեծ կտրած սպանախ, աղ, պղպեղ և եփել 10 րոպե: Այնուհետև արգանակի մեջ լցնել ֆլոլը, եփել այնքան, մինչև գնդիկները բարձրանան ապուրի երեսին:
| Պարունակություն
| 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 50 գ. վարսակի կամ ցորենի ալյուր, 20 գ. մանրաձավար, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. հալած յուղ, 100 գ. սպանախ, 15 գ. տոմատ, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 883
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |