Տավարի մսով ապուր` սալորի պաստեղով - Տավարի մսով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.26.00
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Տավարի մսով ապուր` սալորի պաստեղով
29.01.2011, 13.00.39
Պատրաստման եղանակը :
Տավարի մսից արգանակ պատրաստել և քամել: Միսը կտրել կտորներով և լցնել արգանակի մեջ, ավելացնել տապակած գլուխ սոխ, կտորներով կտրած կարտոֆիլ, ավելացնել բոված ալյուր՝ արգանակի մեջ լուծված և եփել 10 րոպե: Դրանից հետո ապուրին ավելացնել մանրացրած, քամիչով անցկացրած պաստեղը, աղ, պղպեղ և եփել մինչև կարտոֆիլը պատրաստ լինի: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:

Պարունակություն :
125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 20 գ. գլուխ սոխ, 3 գ. ալյուր, 10 գ. հալած յուղ,15 գ. սալորի պաստեղ, 100 գ. կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:

Добавил: Aro |
Просмотров: 387 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz