Այս ամենը անվճար է
Տավարի մսով ապուր` սալորի պաստեղով
|
29.01.2011, 13.00.39 |
Պատրաստման եղանակը :
| Տավարի մսից արգանակ պատրաստել և քամել: Միսը կտրել կտորներով և լցնել արգանակի մեջ, ավելացնել տապակած գլուխ սոխ, կտորներով կտրած կարտոֆիլ, ավելացնել բոված ալյուր՝ արգանակի մեջ լուծված և եփել 10 րոպե: Դրանից հետո ապուրին ավելացնել մանրացրած, քամիչով անցկացրած պաստեղը, աղ, պղպեղ և եփել մինչև կարտոֆիլը պատրաստ լինի: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:
| Պարունակություն :
| 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 20 գ. գլուխ սոխ, 3 գ. ալյուր, 10 գ. հալած յուղ,15 գ. սալորի պաստեղ, 100 գ. կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 999
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|