Այս ամենը անվճար է
Տավարի մսով ապուր` սպանախով
|
29.01.2011, 18.31.29 |
Պատրաստման եղանակը :
| Տավարի մսով արգանակ պատրաստել և քամել: Միսը ոսկորներից առանձնացնել և կտորներով կտրել: Տաք արգանակի մեջ լցնել բրինձ, սոխեռած, աղ, պղպեղ և եփել թույլ կրակի վրա: Բրինձը եփվելուց 15 րոպե առաջ ավելացնել մեծ-մեծ կտրած սպանախ, արգանակի մեջ լուծված ալյուր և եփել: Ապուրը մատուցելիս համեմել ծեծած ընկույզով: Կտրատած միսը մատուցել առանձին:
| Պարունակություն
| 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 200 գ. սպանախ, 25 գ. գլուխ սոխ, 18 գ. հալած յուղ, 15 գ. մաքրած ընկույզ, 20 գ. բրինձ, 3 գ. ալյուր, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 999
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|